Sambo geniet bij Jong PSV: ''Je leert hier zoveel''

0
Sambo geniet bij Jong PSV: ''Je leert hier zoveel''

Shurandy Sambo omarmt zijn speelminuten bij Jong PSV. Het talent uit Gelddrop is enorm blij met de kans die hij krijgt in het beloftenteam. 
 
''Je leert hier zoveel. Bij PSV onder 19 was het in veel wedstrijden toch een stuk makkelijker. Nu is er weerstand en zie je dat je tegen elke ploeg in het betaald voetbal een goed niveau moet halen om te winnen'', constateert de 18-jarige rechtsback in gesprek met het Eindhovens Dagblad na het 1-1 gelijke spel. Hoewel een wedstrijd tegen TOP Oss geen droom is voor voetballers, heeft hij wel respect voor de tegenstander. 

''Dat ik in deze fase van mijn carrière hier mag spelen, is gewoon heel erg goed en zorgt ervoor dat ik mezelf kan ontwikkelen. Samen met Noni Madueke speelde ik voor de winter soms nog wedstrijden waarin de goals en assists makkelijk vielen. Dit is een niveau hoger en het is mooi om soms nog steeds met hem samen te spelen. Ik denk dat we elkaar goed aanvoelen en vaak proberen de oplossing vooruit te zoeken. Van zijn acties kan ik genieten en ik probeer hem zo goed mogelijk te helpen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›