Jong PSV hoopt op goed slot: ''Lijkt alsof alles tegelijk komt''

0
Jong PSV hoopt op goed slot: ''Lijkt alsof alles tegelijk komt''

Jong PSV hoeft dit seizoen niet meer te rekenen op een plek in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Peter Uneken wil echter wel weg uit de onderste regionen.

De oefenmeester ziet dat het spel van Jong PSV verbetert, maar de punten blijven uit. "Ook in de laatste week had er voor ons meer ingezeten en dan lijkt het soms alsof alles tegelijk komt", zegt Uneken in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Jong PSV gaf zowel tegen De Graafschap als FC Eindhoven een voorsprong uit handen. "Dat zit dan ook niet mee", meent Uneken, die uitkijkt naar het duel van vanavond met TOP Oss. "Zij hebben een slechte generale achter de rug, maar daardoor zullen ze alleen maar gemotiveerd zijn om het tegen ons beter te doen."

Jong PSV moet het vanavond stellen zonder de geschorste Richie Ledezma. Daarnaast zijn Justin de Haas, Andrew Mendonca en Tijn Daverveld niet fit. Daarentegen sluiten doelman Yanick van Osch, verdediger Jordan Teze en aanvaller Noni Madueke aan vanuit de A-selectie.

Verwachte opstelling Jong PSV: Van Osch; Sambo, Teze, Soulas, Gloster; Schoonbrood, Kjølø, Gomes; Madueke, Vertessen, Ngonge.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›