Jurjus belangrijk tegen PSV: ''Op mijn knieën voor het uitvak''

2
Jurjus belangrijk tegen PSV: ''Op mijn knieën voor het uitvak''

Hidde Jurjus was maandagavond belangrijk voor De Graafschap tegen Jong PSV. De oud-doelman van de Eindhovenaren redde vlak voor tijd, waardoor De Graafschap de winst kon pakken.

Jurjus sprak na afloop met Ruud Hesp, keeperstrainer van PSV. "Hij zei: Belangrijk nog even die laatste redding", zegt de sluitpost tegenover FOX Sports. "We hadden inderdaad ook nog kunnen verliezen, maar uiteindelijk win je 'm nog. Dit zijn de slechte wedstrijden, maar mooie resultaten."

Na de 2-2 kon het duel beide kanten op. "Wij wilden vol op de aanval spelen en in de omschakeling gaven zij een diepe bal", blikt Jurjus terug op zijn redding. "Jasper (van Heertum, red.) probeerde het nog dicht te lopen, maar dat lukte niet. Ngonge kwam alleen op mij af. Ik probeerde 'm te stoppen en dat lukte. In tweede instantie deed ik er ook alles en schoot Catic 'm naast. Perfect, dat het zo uitpakt."

Vlak daarna maakte Branco van den Boomen aan de andere kant de winnende treffer. "Ik werd helemaal gek", lacht Jurjus. "Ik ging op mijn knieën voor het uitvak. Dit zijn hele belangrijke punten. Dan is het een mooie avond geweest."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Feb 2020 om 11:51
    Knie problemen
  • 13 Feb 2020 om 11:50
    www.knie-pijn.nl
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›