Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Matchwinner Ngonge: ''Dat is bijna niet te beschrijven''

0
Matchwinner Ngonge: ''Dat is bijna niet te beschrijven''

Cyril Ngonge maakte maandagavond het verschil voor Jong PSV in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De invaller gaf een assist en maakte zelf in blessuretijd het winnende doelpunt.

"Als je het winnende doelpunt kan scoren, zeker als je vanaf de bank komt, dat is bijna niet te beschrijven", reageert Ngonge voor de camera van FOX Sports. "Dat is het beste gevoel voor een voetballer, zeker in de laatste minuut. Ik ben zeer trots op dit team."

De Belgische aanvaller gaf ook de assist op de 1-1 van Noni Madueke. "Dat maakt het nog mooier, dus ik ben wel blij met wat we vandaag hebben laten zien", aldus Ngonge, die de volgende wedstrijd weer een basisplek hoopt te hebben. "Dit was de eerste keer dat ik op de bank zat. De speciale reden weet ik niet, maar ik denk dat dit een goed antwoord is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›