Ihattaren blikt terug op eerbetoon: ''Ik voelde mezelf niet meer'' Van Bommel hoeft niet te vrezen: ''PSV gooit hem er niet uit'' ''Engelaar, Maher, Narsingh en Berg overkwam het ook bij PSV'' 'FC Barcelona wil landgenoot Messi en zet Malen in de wachtkamer' Salcido verklapt: ''Ze hebben me op de vloer van de wc gevonden''

VIDEO | PSV Vrouwen pakt ticket kampioenspoule na zege op FC Twente Vrouwen

( 0 reacties)
VIDEO | PSV Vrouwen pakt ticket kampioenspoule na zege op FC Twente Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zich als eerste ploeg geplaatst voor de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen. Dat deed de ploeg van trainer Sander Luiten door zondagmiddag met 1-0 van FC Twente Vrouwen te winnen.

Katja Snoeijs scoorde in de zeventiende minuut de enige treffer namens de Eindhovenaren. FC Twente Vrouwen gaf zich echter niet gewonnen en was enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar PSV Vrouwen haalde de bal voor de lijn weg.

Na de thee kreeg koploper PSV Vrouwen nog een enorme kans op de 2-0, maar Joëlle Smits trof de lat. Daardoor bleef het 1-0 op PSV Campus De Herdgang en kon PSV Vrouwen drie nieuwe punten bijschrijven. De ploeg van trainer Luiten heeft nu 26 punten uit tien wedstrijden en is daarmee zeker van de kampioenspoule.

Opstelling PSV Vrouwen: Sarasola, Coolen, Biesman, Nouwens, Burns, Pattiwael (70' Tillman), Van Dooren (86' Bond Flasza), Levels, Kuijpers (90' Cuschieri), Snoeijs, Smits

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›