Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Trefzekere Ihattaren maakt indruk: ''Blij dat hij gewisseld werd''

( 0 reacties)
Trefzekere Ihattaren maakt indruk: ''Blij dat hij gewisseld werd''

Mohammed Ihattaren was maandagavond de uitblinker bij Jong PSV. De zeventienjarige middenvelder scoorde tweemaal in het thuisduel met FC Den Bosch (1-1).

En dat terwijl Ihattaren maar 45 minuten speelde. "Mijn rendement was goed, dat was voor mij het belangrijkste van vandaag", zegt Ihattaren in gesprek met FOX Sports. "Ik heb geprobeerd alles te geven en ik denk dat ik het wel goed heb gedaan met twee goals."

De aanvallende middenvelder hoopt dat trainer Mark van Bommel snel weer een beroep op hem doet. "Als je hier komt wil je je visitekaartje afgeven en je aan de trainers laten zien", meent de smaakmaker. "Of er extra druk op stond? Ja, maar ik leg sowieso altijd druk op mezelf. Vooral nu, want ik wil natuurlijk altijd spelen op het hoogste podium."

FC Den Bosch-trainer Erik van der Ven vond het niet erg dat Ihattaren gewisseld werd. "Ik was wel blij dat Ihattaren in de rust gewisseld werd, want dat is toch een hele goede speler. Dat zag je in de eerste helft. Hij trok het spel toen naar zich toe en was beslissend", aldus de oefenmeester tegenover FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›