Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Ihattaren noodgedwongen naar de kant: ''Dat zijn afspraken''

( 0 reacties)
Ihattaren noodgedwongen naar de kant: ''Dat zijn afspraken''

Mohammed Ihattaren was maandagavond heel belangrijk voor Jong PSV in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (2-2). De creatieve middenvelder scoorde in de eerste helft twee keer, maar werd in de rust gewisseld door trainer Peter Uneken.

Na rust gaf Jong PSV de zege uit handen. "Dat wil ik niet aan Mo ophangen", reageert Uneken in gesprek met FOX Sports. "Maar in de eerste helft hebben we het prima gedaan en kregen we onze kansen. We vergeten om nog meer doelpunten te maken."

Uneken haalde in de rust naast Ihattaren ook Jordan Teze naar de kant. "In de tweede helft weet je dat er twee jongens uit moeten. Anderen kunnen dat ook invullen, maar dan valt heel snel een rode kaart en dan wordt het een heel andere wedstrijd", aldus de oefenmeester over het wegsturen van aanvoerder Justin de Haas.

Ihattaren en Teze mochten maar één helft spelen van hoofdtrainer Mark van Bommel. "Ja, dat zijn afspraken", beaamt Uneken. "Die jongens mogen zolang spelen. Het is goed dat ze minuten maken. Dat weten wij vooraf, dus geen probleem." Het eerste elftal van PSV speelt donderdagavond in de Europa League tegen Haugesund.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›