VIDEO | Samenvatting: Jong PSV speelt gelijk tegen FC Den Bosch

Jong PSV speelde vanavond haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In het Jan Louwers Stadion werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch.

Jong PSV begon niet goed aan de wedstrijd en keek na acht minuten spelen al tegen een 0-1 achterstand aan. De Eindhovenaren rechten echter de rug en via Mohammed Ihattaren kwam Jong PSV in de 26ste minuut op gelijke hoogte. De ploegen leken dan ook te gaan rusten met een gelijke stand, maar kort voor rust was daar opnieuw Ihattaren die de 2-1 binnen schoot.

In de tweede helft moesten de Eindhovenaren al vroeg een tegenslag incasseren. Aanvoerder Justin de Haas kreeg een directe rode kaart nadat hij de doorgebroken Trotman neerhaalde. Via de vrije trap die volgde kwam FC Den Bosch op gelijke hoogte in de 53ste minuut. Daarna waren er nog kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. Namens Jong PSV speelde Lato heel de wedstrijd. Ihattaren werd na 45 minuten spelen gewisseld.

Opstelling Jong PSV: Van de Meulenhof; Teze (46' Daverveld), Soulas, De Haas (C), Lato; Lauwers, Schoonbrood, Ihattaren (46' Lidezma); Aboukhlal, Piroe, Catic (57' Wallenburg)