PSV-talent spiegelt zich aan Gakpo: ''Dat zie ik ook wel zitten''

( 0 reacties)
PSV-talent spiegelt zich aan Gakpo: ''Dat zie ik ook wel zitten''

Rico Zeegers tekende eind juni zijn eerste profcontract bij PSV. De negentienjarige verdediger speelde in de jeugd van Slekker Boys en werd benaderd door Roda JC en PSV.

"Ik heb bij beide clubs stage gelopen", vertelt Zeegers in Dagblad de Limburger. "Bij PSV gingen slechts twee van de 250 kandidaten door. Toen ik bij de laatste twee zat, heb ik ervoor gekozen om naar Eindhoven te gaan."

Zeegers doorliep de jeugdopleiding en was de afgelopen twee seizoenen aanvoerder van PSV onder 19, waar hij getraind werd door Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy. "Vooral het laatste jaar heb ik veel aan zelfvertrouwen gewonnen. Ik voelde dat het goed ging en merkte dat ik in de race was voor een profcontract", aldus Zeegers.

De Limburger hoopt nu op meer. "Ik wil in Jong spelen en hoop een paar keer mee te mogen met het eerste. Het afgelopen jaar heb ik gezien dat de trainer veel jonge spelers een kans wil geven in PSV 1. Ik heb op het veld gestaan met Cody Gakpo, Michal Sadilek en Mohammed Ihattaren, jongens die nu al hebben gedebuteerd in het eerste. Dat zie ik ook wel zitten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›