Schoonbrood ambitieus: ''Daar zou ik heel graag willen spelen''

( 0 reacties)
Schoonbrood ambitieus: ''Daar zou ik heel graag willen spelen''

Robin Schoonbrood heeft dinsdagmiddag zijn contract bij PSV verlengd. De 20-jarige middenvelder ligt na dinsdag tot medio 2020 vast in Eindhoven. 

"Het is een belangrijke dag voor mij", vertelt Schoonbrood in gesprek met PSV TV. "Dit contract straalt naar mij toe veel vertrouwen uit. Ik ga het volgende seizoen alles geven. Hopelijk zal dat dan beloond worden."

Schoonbrood maakt sinds 2007 deel uit van de jeugdopleiding van PSV. "Ik speel hier al zo lang, dat ik bijna iedereen op de club ken. Het zijn warme mensen. Het is een fijne club en bovendien één van de beste clubs in Nederland", is de jongeling van mening. 

"Mijn lievelingsclub? Ik ben sinds jongs af aan al Arsenal-fan. Ik vind het een hele mooie club: het spel, het stadion... De laatste jaren pakken ze geen prijzen meer, maar ik zou er in de toekomst heel graag willen spelen", vertelt Schoonbrood, die groot fan is van Arsenal-speler Mesut Özil. "Ik kijk veel naar hem. Hij ziet dingen die niet veel spelers zien. Ik ben ook wel zo'n speler die mensen voor de keeper kan zetten. Ik hoop ooit net zo goed als hem te worden."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›