VIDEO | Jong PSV speelt thuis gelijk tegen tiental MVV Maastricht

De ontmoeting tussen Jong PSV en MVV Maastricht is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. De Maastrichtenaren kwamen ruim een kwartier voor tijd nog wel met tien man te spelen, maar daar wist PSV niet van te profiteren.

Joeri Schroijen zorgde al na twintig seconden voor de eerste goal van de wedstrijd. Op aangeven van Joshua Holtby schoot hij de bal achter Joeri Roulaux. De ploeg van Dennis Haar antwoordde echter snel op de achterstand. Er werd een overtreding gemaakt op Joël Piroe, terwijl Verreth de gelijkmaker scoorde.

Vlak voor rust was het Shermar Martina die zich met een fraaie individuele actie losweekte van van enkele tegenstanders, waarna de 1-2 op het scorebord kwam te staan. Daardoor moest Jong PSV weer op zoek na de gelijkmaker. Met deze stand gingen ze echter ook rusten.

MVV-doelman Luuk Koopmans zag er in de 64e niet goed uit bij een afstandsschot, waarna Piroe de bal eenvoudig binnen kon werken. Een paar minuten later was het Mares die zijn tweede gele kaart van de avond ontving en het veld moest verlaten. Ondanks de overtalsituatie kon de ploeg van Haar niet op voorsprong komen en eindigde het in 2-2.

Opstelling Jong PSV: Roulaux, Wallenburg, Daverveld, Soulas, Theunissen, Verreth, Frey, Lonwijk (61/Daneels), Kun (83/Schoonbrood), Piroe, Aboukhlal.