Gakpo maakt indruk: ''Het hadden er minimaal zeven kunnen zijn''

( 0 reacties)
Gakpo maakt indruk: ''Het hadden er minimaal zeven kunnen zijn''

Jong PSV gaf Go Ahead Eagles maandagavond een flinke tik. Het team won in de Keuken Kampioen Divisie thuis met 5-1 van de club uit Deventer. De ruime zege kwam mede tot stand door een hattrick van aanvaller Cody Gakpo. 

Ondanks zijn grote aandeel in de winst bleef Gakpo zelf kritisch. "Of alles klopte vandaag weet ik niet precies", zegt hij na afloop tegen FOX Sports. "Er gingen wel wat dingen mis en we hebben niet de nul gehouden, maar een groot deel klopte wel. Ik heb er drie binnen gelegd, maar dat konden er meer zijn. Maar het is prima", concludeert hij. Eventjes gaat hij genieten van zijn hattrick, maar daarna moeten ze volgens het jonge talent weer door. 

Hij is trots op het team dat er stond. "Vooral in de omschakeling kunnen we heel gevaarlijk zijn. Dat hebben we denk ik laten zien en dat resulteert ook in deze uitslag," zegt hij lachend. "We hadden de kansen nog niet eens goed uitgespeeld. Het hadden er minimaal zeven kunnen zijn vandaag. Maar ik denk, als we Go Ahead zo mogen verslaan met 5-1, dat we wel een schouderklopje mogen geven aan onszelf", besluit Gakpo tevreden. 

 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!