Bakx ergert zich aan Jong PSV: ''Oh, wat waren ze een potje stoer''

( 3 reacties)
Bakx ergert zich aan Jong PSV: ''Oh, wat waren ze een potje stoer''

Go Ahead Eagles werd maandagavond opgerold door de spelers van Jong PSV. Ze versloegen de ploeg uit Deventer met maar liefst 5-1 en zorgden er daarmee voor dat Go Ahead de koppositie kwijtraakte. 

Middenvelder Istvan Bakx baalde stevig na afloop van de wedstrijd. "Zo slecht als vandaag zijn we nog niet geweest", zei hij voor de camera van RTV Oost. Dat zijn ploeg door de flinke nederlaag ook nog eens de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie moet afstaan aan FC Den Bosch, zegt hem niet zo veel. 

"We zijn het hele seizoen al duidelijk geweest en daar moeten we ook op dit moment niet mee bezig zijn. Niet in een goede fase en ook niet in een slechte fase", vindt hij. "We moeten gewoon terug naar de basis. We moeten weer het team worden dat dicht bij elkaar speelt en waar vuur in zit. Naar die energie moeten we op zoek en laten we daar vrijdag mee beginnen."

Tijdens de wedstrijd ontstonden wat opstootjes tussen spelers van de twee ploegen. Bakx zelf moest zich ook inhouden om geen tik uit te delen aan een van de spelers van Jong PSV. "Het zal de nieuwe generatie wel zijn", denkt hij. "Maar oh, wat waren ze een potje stoer. En ze konden zo goed voetballen...", zegt hij cynisch. 

Hij geeft toe: "Je kunt er niks van zeggen als je net 5-1 op je broek hebt gekregen en met de wedstrijden van de komende weken in het achterhoofd wil je niet met rood van het veld. Maar als het puur om die jongens ging, had ik er wel eentje gelust."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Dec 2018 om 15:43
    Oh wat ben jij stoer Bakx. Reageer je frustratie gewoon lekker af op je eigen kutspel zeg.
  • 4 Dec 2018 om 14:15
    Waarschijnlijk een ajax hart
  • 4 Dec 2018 om 13:13
    En dan met 5-1 verliezen van ‘die jongens’ als ik Bacx was ging ik ergens pannenkoeken bakken ipv voetballen. Wat een slechte looser hahaha.