VIDEO | Samenvatting: Jong PSV verspeelt drie punten in blessuretijd bij MVV

Lang leek het erop dat Jong PSV de volle buit mee zou nemen uit Maastricht. Maar in de laatste minuut werd het 2-2 tussen Jong PSV en MVV.

Jong PSV nam al vroeg in de wedstrijd het initiatief. Het eerste gevaar kwam via Verreth, hij schoot net naast. Na nog wat kleine kansjes nam de thuisploeg het initiatief over. Van Osch hield zijn ploeg op de been. De openingstreffer kwam uiteindelijk voor Jong PSV. Een steekpass kwam bij Gakpo die de bal binnen kon lopen. Nog voor rust kon MVV alweer terugkomen, via Schrooijen werd het 1-1.

Na rust kwam Jong PSV al snel weer op voorsprong. Na een snelle counter rondde Teze de aanval uiteindelijk hard af. Vervolgens nam MVV het initiatief weer over, wat uiteindelijk in blessuretijd zorgde voor de gelijkmaker. Wederom Schrooijen met de goal, hij haalde van twintig meter hard uit en via de lat viel de bal binnen.

Opstelling Jong PSV: Van Osch, Teze, Abels, Obispo, Kun, Rigo, Verreth, Duarte (46' Frey), Romero (46' Piroe), Lundqvist, Gakpo (77' Daneels).