Jong PSV onderuit in eigen huis tegen Sparta

Jong PSV heeft maandagavond niet weten te winnen van Sparta. De ploeg van Darije Kalezic werd met 1-2 verslagen in eigen huis. Rai Vloet wist nog wel te scoren tegen de club van zijn vader Wiljan.

De Eindhovenaren kwamen nog in de eerste helft op achterstand. Stef Peeters wist de bezoekers een voorsprong te bezorgen. Na rust wist Jong PSV echter terug te komen. Uitgerekend Vloet wist het net te vinden tegen het Sparta van zijn vader.

Vervolgens wist het beloftenteam van PSV geen indruk meer te maken en zegevierde Sparta uiteindelijk met een doeplunt van Mimoun Mahi in de 66ste minuut. Hierdoor blijft Jong PSV steken op de twaalfde plaats op de ranglijst in de Jupiler League.