Jong PSV wint met 3-5; Dante Sealy is los en scoort een hattrick

Jong PSV heeft goede zaken gedaan in de Keukenkampioen Divisie. Het team van Ruud van Nistelrooy wist vrijdagavond met maar liefst 3-5 te winnen van Almere City.  Dante Sealy had met een hattrick een belangrijk aandeel in de overwinning.

Jong PSV kwam in de eerste helft twee maal op achterstand, maar door treffers van Johan Bakayoko en Ismael Sairbari kwam de ruststand te staan op 2-2. Beide doelpunten kwamen op aangeven van Mathijs Tielemans. Bij Jong PSV begon Maximiliano Romero in de basis, maar werd voortijdig naar de kant gehaald.

De tweede helft was voor Dante Sealy. De 18-jarige Amerikaan, die zijn eerste seizoen in Eindhoven speelt, scoorde driemaal en zette het team van Ruud van Nistelrooy voorbij Almere City. Zijn doelpuntentotaal komt hiermee op vijf. De eindstand werd bepaald door een late penalty van Maarten Pouwels op 3-5.