''Verwachtingspatroon rond PSV is inmiddels wat afgezwakt''

0
''Verwachtingspatroon rond PSV is inmiddels wat afgezwakt''

Voor PSV zijn de resterende dagen in oktober ontzettend belangrijk, zo oordeelt Rik Elfrink. Na het duel met PEC Zwolle wacht AS Monaco in de Europa League en de nationale topper tegen Ajax. Volgens Elfrink zijn er nog altijd kansen voor de Eindhovenaren.

"Voor PSV viel de uiteindelijke schade na twee dreunen in het tweede wedstrijdblok van het seizoen mee", schrijft de verslaggever in het Algemeen Dagblad. "Bij PSV moest het al een paar keer uit de tenen komen in ‘kleinere’ wedstrijden en de ploeg van trainer Roger Schmidt zakte tegen Feyenoord zelfs regelrecht door de hoeven (0-4)."

Elfrink vervolgt: "Vermoeidheid in combinatie met een druk programma klonken toen als excuus, maar tegelijkertijd stagneerde bij PSV ook de ontwikkeling in het voetbal. Na een zomer vol zwaluwen is het verwachtingspatroon rond de club inmiddels wat afgezwakt, hoewel PSV zowel in Europa als in de eredivisie nog kansrijk is."

"Voor PSV is het belangrijk om de effectiviteit van het begin van dit seizoen terug te vinden. Enerzijds om de kansen te benutten tegen ploegen die ruimte weggeven en anderzijds om stugge ploegen te verschalken", besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›