Langeler: ''Mijn netwerk is ook 'hoog', dat is PSV en Oranje''

0
Langeler: ''Mijn netwerk is ook 'hoog', dat is PSV en Oranje''

PEC Zwolle is na acht competitiewedstrijden de hekkensluiter van de Eredivisie en de ploeg van trainer Art Langeler wist slechts één punt te pakken. De oefenmeester, die in het verleden werkzaam was bij PSV, beseft dat de komende weken nu al cruciaal kunnen zijn.  

"Daarom willen we op korte termijn, in het volgende blok met duels met PSV (zaterdag 16 oktober, red.), Heracles, AZ en Cambuur, minimaal vier punten halen", vertelt hij in gesprek met de Stentor. Langeler wijt de slechte competitiestart aan verschillende oorzaken, waaronder het aankoopbeleid. 

"Zo hadden we lange tijd een incompleet team, omdat we door omstandigheden geen aanvallers konden strikken", blikt hij terug. "Virgil Misidjan wilden we graag behouden, maar hij was simpelweg te duur. Verder kozen jongens met wie in gesprek waren voor grotere clubs", baalt Langeler. 

Of hij de lat te hoog heeft gelegd? "Mijn netwerk is ook 'hoog', dat is PSV en Oranje. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen geld was, zoals weleens wordt gesuggereerd", benadrukt hij. "We hebben wel degelijk spelers gehaald. Maar we hebben niet het budget van clubs als FC Twente, FC Groningen en SC Heerenveen", besluit Langeler realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›