Schmidt blij met terugkeer: ''Dat is precies wat je nodig hebt''

2
Schmidt blij met terugkeer: ''Dat is precies wat je nodig hebt''

Ibrahim Sangaré keert terug in de opstelling van PSV. Volgens Schmidt is de speler van onschatbare waarde.

"Hij is van topkwaliteit", legt Schmidt bij ESPN uit voorafgaand aan het duel met Willem II. "Het is een middenvelder die belangrijk is in de opbouw, die de ruimtes vindt en de verdedigers ondersteunt en voorwaarts speelt. hij is fysiek sterk, betrouwbaar, technisch. Dat is precies wat je nodig hebt op het middenveld, zeker sinds Rosario is vertrokken."

Toch was het slechte spel van de laatste twee wedstrijden niet hieraan te wijten. "Dat is niet de enige reden. Want ook zonder hem speelden we goed tegen Real Sociedad. Ik denk dat we het tegen feyenoord als team lastig hadden. De spelers waren niet in vorm en leken haast op te geven aan het einde. Dat zijn we niet gewend om te zien."

"Tegen Go Ahead Eagles was het een ander verhaal", weet Schmidt. "Zij speelden met veel intensiteit waardoor we hard moesten werken en vechten. Het was geen mooi voetbal, maar we wonnen wel. Dit soort wedstrijden moet je doorheen."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Sep 2021 om 02:20
    En Sangare…bedankt voor het verspelen van de bal door je onkunde…maar dan Drommel de schuld geven voor een blunder…kansloos…hoe Sangare de bal verspeelde, dat is pas knullig
  • 25 Sep 2021 om 18:24
    Hoe lang gaat dit nog duren? Weer een seizoen geen kans op kampioenschap
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›