Veerman 'klaar voor topclub in Nederland': ''Kijk naar PSV''

0
Veerman 'klaar voor topclub in Nederland': ''Kijk naar PSV''

Joey Veerman liet woensdag nog maar eens zien waarom Nederlandse topclubs afgelopen zomer informeerden bij SC Heerenveen. Met een schitterende goal tegen Feyenoord zette de Volendammer zichzelf nog meer op de kaart.

"Kijk naar PSV, daar liepen drie middenvelders waar het er ook niet uitkwam", begint Marciano Vink bij ESPN. "Ik denk dat Veerman makkelijk bij een topclub kan spelen. Dan zal hij het in grote delen van de wedstrijd laten zien. We moeten hem niet meer langs die topclub-meetlat leggen. We weten wat hij kan en waartoe hij in staat is. Ik denk dat dat genoeg is."

"Je bent ook afhankelijk van wat er om je heen staat: hoe je de bal aangespeeld krijgt, waar je de bal aangespeeld krijgt. We hebben genoeg topwedstrijden gezien en genoeg middenvelders beoordeeld", vervolgt hij. "En die laten het ook niet altijd zien. We leggen de lat bij Joey wel erg hoog en willen geniale dingen van hem zien. Maar niet iedereen bij een topclub presteert altijd geniaal."

Vink heeft genoten van de goal van SC Heerenveen. "De dribbel, de versnelling. Eigenlijk zitten in de twee ballen die hij aanraakt zoveel schoonheid. En dan het doelpunt, achter je standbeen en hem met links in de kruising liggen, heerlijk. Dit is wat je graag ziet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›