Schmidt vergelijkt Ajax met PSV: ''Dat is soms wat makkelijker''

1
Schmidt vergelijkt Ajax met PSV: ''Dat is soms wat makkelijker''

Roger Schmidt ziet dat er grote verschillen zijn tussen Ajax en PSV. De Eindhovenaren staan momenteel één punt achter op de Amsterdammers. Woensdagavond werd er nipt gewonnen bij Go Ahead Eagles (1-2).

Volgens Schmidt heeft Ajax veel meer geld. "Het zegt misschien dat zij veel meer budget hebben dan wij. Als je ervaren topspelers hebt op internationaal niveau, die het gewend zijn om internationale seizoenen te spelen, dan is het soms wat makkelijker", vertelt de trainer bij de NOS.

PSV versloeg Ajax op indrukwekkende wijze tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal. "Maar het is onmogelijk om vijftig wedstrijden top te spelen. We hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen en plaatsten ons bijna voor de Champions League, maar die wedstrijden hebben wel energie gekost", merkt Schmidt op.

"Tussen de wedstrijden door kun je nooit honderd procent herstellen, dus ben je nooit helemaal fris. Ik zie dat mijn spelers een beetje moeite hebben, maar dat hoort bij voetbal", aldus de oefenmeester van PSV.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Sep 2021 om 17:51
    Sorry hoor... maar ga dan lekker freewheelen tegen Go Ahead of Willem II. Niet tegen Feyenoord.
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›