Bruma over 'enorme schok': ''Ik vertrouwde bijna niemand meer''

0
Bruma over 'enorme schok': ''Ik vertrouwde bijna niemand meer''

Armindo Bruma is bezig aan een comeback bij PSV. De Portugese vleugelaanvaller leek door de achterdeur te verdwijnen, maar is nu op de weg terug. Bruma komt uit een diep dal, waar hij zo'n twee jaar geleden in terecht kwam.

"Mijn broer is destijds overleden en dat was een enorme schok voor me", vertelt hij nu in het Eindhovens Dagblad. "Op een gegeven moment wilde ik met niemand nog contact, behalve met mijn moeder. Ik was enorm eenzaam en vertrouwde bijna niemand meer."

Bruma werd toen ook nog eens opgelicht door zijn beste vriend, die nu een rechtszaak aan de broek heeft hangen. "Ik heb geld verloren omdat hij geld zonder mijn toestemming van mijn rekening af heeft gehaald", geeft de aanvaller aan. "Ik ben er veel te laat achter gekomen en was enorm teleurgesteld. Het heeft een grote impact op mijn prestaties gehad."

Bruma verloor al snel zijn basisplek onder trainer Mark van Bommel, maar kreeg een nieuwe kans met Roger Schmidt. Na een goede start werd besloten Bruma te verhuren aan Olympiakos, maar nu wil Bruma alsnog slagen in Eindhoven.

De Portugees was zelfs bereid om salaris in te leveren. "PSV heeft veel in mij geïnvesteerd en ik wil heel graag een financiële bijdrage leveren, maar hopelijk een nog grotere bijdrage op het veld", aldus Bruma.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›