Derksen verbijsterd na winst PSV: ''Het is 0-3 geworden, geflatteerd''

0
Derksen verbijsterd na winst PSV: ''Het is 0-3 geworden, geflatteerd''

PSV won zaterdagavond met 0-3 in Alkmaar van AZ, door doelpunten van Olivier Boscagli, Yorbe Vertessen en Ritsu Doan. Ondanks veel lof voor de goals waren volgens Johan Derksen alle drie de doelpunten een gevolg van fouten achterin bij AZ.

Johan Derksen uitte maandagavond bij Veronica Inside zijn kritiek over de nieuwe doelman van AZ, Peter Vindahl Jensen. "Het is 0-3 geworden, geflatteerd. Als je nou kijkt naar die doelpunten... Dat eerste schot, die bal kwam van veertig meter. Weliswaar in de bovenhoek maar daar had hij naartoe kunnen lopen en hem kunnen plukken", doelt hij op de wereldgoal van Olivier Boscagli.

Ook werd er bij de 0-3 van Ritsu Doan te laat gehandeld door de doelman, volgens de analist. "De derde, van die Japanner, daar dook hij veel te laat op. Hij stond helemaal verkeerd. Ze hebben hem gekocht, maar het is een zwakke keeper.

Niet alleen de keeper werd door Derksen door het slijk gehaald. "Het is toch niet te geloven dat Martins Indi zich in het strafschopgebied zo laat uitspelen, zonder een tackle of een sliding te maken. Dat is een waardeloze verdediger, die Martins Indi."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›