Van Nistelrooy zeer teleurgesteld na nederlaag: ''Niet goed genoeg''

0
Van Nistelrooy zeer teleurgesteld na nederlaag: ''Niet goed genoeg''

Jong PSV ging maandagavond met 2-1 onderuit tegen Jong FC Utrecht. Trainer Ruud van Nistelrooy kijkt zeer kritisch terug op de prestaties van zijn eigen team. 

"Ik ben zeer teleurgesteld, dat we hier met niks weggaan, daar baal ik enorm van", laat hij weten voor de camera van PSV TV. Zijn ploeg kwam na een 1-0 achterstand terug tot 1-1 door een penalty van Cheick Touré, maar moest in de tweede helft alsnog het hoofd buigen. "We hebben voor het eerst in een wedstrijd zelf dingen laten liggen, dat is balen."

Van Nistelrooy is desondanks tevreden over getoonde spel en gaat in op de momenten waarop het misging. "Hoe we de goals tegen krijgen, dat zijn gewoon twee momenten, waar je het gewoon net niet goed genoeg doet. Ook in het afmaken van de kansen doe je het net niet goed vandaag. Hoe de wedstrijd ging, moet je minimaal met een punt weggaan." 

Doelpuntenmaker Touré baalt ook van de nederlaag. "Had meer ingezeten, we krijgen makkelijke goals tegen", meent hij. De spits, die zijn eerste van het seizoen maakte, gaat in op zijn eigen rol. "Je krijgt zelf nog de nodige mogelijkheden als je die zelf afmaakt, kan je ook nog op voorsprong komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›