Arnesen wijst naar PSV: ''Binnen no time vijftig miljoen bij elkaar''

0
Arnesen wijst naar PSV: ''Binnen no time vijftig miljoen bij elkaar''

Frank Arnesen vraagt zich af of Feyenoord nog met investeerders in zee gaat de komende tijd. De Rotterdamse club hoopt nog altijd op een financiële injectie. De technisch directeur ziet dat dit soort zaken bij PSV sneller geregeld worden.

Eerder versterkte Feyenoord zich al met Guus Til (huur), Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner. Volgens Martijn Krabbendam, die onlangs sprak met Arnesen, is het geld op. "Ik vond het opvallend", zegt de Feyenoord-watcher in de Dick Voormekaar Podcast. "Het gaat natuurlijk over de investeerders. Ik vroeg aan hem of hij er nog in geloofde. Nee, je hoopt er op, maar… en daarna wees hij naar Eindhoven en PSV."

"Daar is binnen no time vijftig miljoen bij elkaar", gaat Krabbendam verder. "Toen vertelde hij ook nog: die Brabanders zijn wel zo van de club heeft hulp nodig. We steken de koppen bij elkaar, boem, het is geregeld en er komt ook niks over naar buiten. Feyenoord heeft wel de naam van niet lullen maar poetsen, maar in de praktijk valt het toch wel mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›