Perez over Ihattaren: ''Een jongen met de hersenen van een kind''

0
Perez over Ihattaren: ''Een jongen met de hersenen van een kind''

Mohamed Ihattaren is uit de selectie gezet bij PSV. Kenneth Perez vindt het zonde dat Roger Schmidt nog altijd geen speelminuten geeft aan de middenvelder.

"Het lijkt alsof er iets geknakt is", zegt Perez bij Voetbalpraat op ESPN. "Hij kwam fit terug en ging weer voor zijn kans. Eigenlijk heeft de trainer laten blijken: je kan trainen tot je een ons weegt, maar je gaat niet spelen. Dat de club daar niet ingrijpt… Ihattaren is een heel groot talent en hij vertegenwoordigt een geldbedrag."

"Ik snap wel dat ze alles hebben geprobeerd, maar deze trainer ziet het totaal niet in hem zitten", vervolgt Perez. "Ze moeten hem ervan overtuigen dat hij toch met hem aan de slag moet. Het is een jongen met de hersenen van een kind. Hij is ook nog een kind en moet geholpen worden. PSV is natuurlijk geen sociale werkplek, maar je moet zo'n jongen toch begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Ook voor je eigen portemonnee."

Perez denkt dat de rol van Mino Raiola groot is. "Ihattaren heeft natuurlijk niet zelf gedacht: Ik meld me ziek en ik vlieg naar Nice, want dat vind ik leuk. Dat je dat als bijna 's werelds beroemdste zaakwaarnemer bedenkt voor je speler. Dat vind ik best bijzonder. Of ze moeten de plannen hebben gehad om de relatie met PSV volledig kapot te maken, zodat hij transfervrij kan vertrekken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›