Perez vol verbazing over PSV: ''Dat vind ik zó amateuristisch''

1
Perez vol verbazing over PSV: ''Dat vind ik zó amateuristisch''

Kenneth Perez snapt niet dat Denzel Dumfries nog altijd niet met de groep traint met PSV. Ook dinsdagavond tegen FC Midtjylland is de Oranje-international nog niet van de partij.

"Dat Dumfries misschien niet meedoet tegen Galatasaray en Midtjylland omdat hij te kort getraind heeft, dat zij zo", begint Perez bij Voetbalpraat. "Maar dat hij niet kan aansluiten omdat hij een soort van stoorzender is... Even serieus. Dat vind ik zó amateuristisch."

Volgens Perez had Dumfries gewoon kunnen spelen. "Ik begreep namelijk dat Dumfries op initiatief van PSV niet meer met de groep traint", vervolgt hij. "Het is je aanvoerder van vorig jaar. Ihattaren is voor de vijfhonderdste keer uit de selectie gezet, maar ik kan me voorstellen dat ze dat wel zat zijn. Maar Denzel Dumfries..."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Aug 2021 om 17:51
    Volgens mij heeft het meer te maken met de focus van Dumfries zelf, niet het wel of niet een stoorzender zijn. Dat was bij Ihattaren wel het geval. Daarnaast, waarom zou je het risico nemen als je verwacht dat hij weggaat, je moet de rest van het seizoen ook zonder hem spelen en als hij een blessure oploopt loop je ook nog eens 20 mln mis. Heeft weinig met amateurisme te maken als je het mij vraagt.
Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›