Kramer: ''Ik voorzie eigenlijk geen grote problemen voor PSV''

0
Kramer: ''Ik voorzie eigenlijk geen grote problemen voor PSV''

PSV neemt het in de voorrondes van de Champions League op tegen het Deense Midtjylland. Kramer speelt in Denemarken voor Viborg FF en kent de ploeg. 

Midtjylland zal het tegen PSV zonder de met corona besmette Pione Sisto moeten gaan doen, een aderlating. "Je merkt zijn afwezigheid wel", vertelt Kramer in gesprek met Voetbalprimeur. "Tegen ons stond Awer Mabil op zijn plek. Dat is wel eenzelfde soort speler: hij is ook erg snel. Het was alleen nog steeds merkbaar dat Sisto er niet was. Hij staat altijd in de basis daar. Zijn afwezigheid is dus zeker een gemis voor Midtjylland."

Ook aanvaller Brumado is een gevaar. "Aan de bal is hij ontzettend sterk, net als in de luchtduels. Het is een grote jongen die goed met zijn lichaam overweg kan. In de duels is hij lastiger te bespelen dan andere spitsen. Snelheid en diepgang heeft hij alleen niet echt. Het is voor PSV dus vooral belangrijk om hem in de gaten te houden in de eigen zestien. Tegen hem moet je hard in de duels zijn."

Kramer denkt te weten hoe de Denen gaan spelen. "Ik verwacht dat ze vroeg in de wedstrijd gaan proberen te scoren. Als dat lukt, kunnen ze de boel daarna achterin dichtgooien. Ik denk dat dat hun plan zal zijn."

Hij voorziet echter een overwinning voor de Eindhovenaren. "PSV heeft een enorm sterk team. Dat zagen we in de wedstrijden tegen Galatasaray ook. Ik voorzie eigenlijk geen grote problemen voor PSV. Als ze hun niveau halen, dan denk ik dat ze de wedstrijd gaan winnen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›