VIDEO | Samenvatting: Zahavi helpt PSV aan heerlijke zege

PSV staat met één been in de volgende kwalificatieronde van de Champions League. De ploeg van Roger Schmidt won met 5-1 van een matig Galatasaray.

PSV opende al vroeg de score. Eran Zahavi wist al in de tweede minuut een goal te maken, mede door slecht keeperswerk van Fernando Muslera. Het is was ook Zahavi die de tweede goal wist te maken op aangeven van Noni Madueke. Vlak voor rust wist Galatasaray de spanning terug te brengen door uit het niets de aansluitingstreffer te maken.

PSV zette in de tweede helft meteen druk, waardoor de Turkse defensie gaten liet vallen. Mario Götze wist te profiteren. Zahavi verzorgde via een flitsende actie de assist. In de slotfase was het weer de Israëlische spits die wist te scoren, waardoor hij in deze wedstrijd een hattrick wist te maken. Ook Götze maakte nog een doelpunt. Hij werkte de bal eigenaardig de bal met zijn schouder in de goal. Weer was het Fernando Muslera die stond te blunderen.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel (62' Pröpper), Sangaré, Madueke (76' Thomas), Götze; Vertessen (62' Gakpo) en Zahavi (90' Rosario).