De Mos kritisch op Ihattaren: ''Speelt nog steeds voor zichzelf''

0
De Mos kritisch op Ihattaren: ''Speelt nog steeds voor zichzelf''

Aad de Mos snapt heel goed dat Mohamed Ihattaren opnieuw niet afstevent op een basisplaats bij PSV. De oud-trainer van de club kan zich goed vinden in de beargumentatie van Roger Schmidt.

"Hij speelt nog steeds voor zichzelf", zegt De Mos bij NU.nl. "Als hij aan de bal komt, ga ik net als iedereen op het puntje van de stoel zitten. Maar hij speelt zijn eigen wedstrijd en heeft een heel laag rendement. Als trainer is dat waar je naar kijkt en daarom sta ik volledig achter de keuze van Schmidt."

Verder is De Mos te spreken over aanwinst André Ramalho. "Ramalho heeft routine en dat straalt hij ook uit. Hij is wel wat anders dan, met alle respect, Timo Baumgartl of Jordan Teze in het centrum."

De Mos is benieuwd naar de prestaties van PSV tegen Galatasaray woensdagavond. "Dat is natuurlijk een wereld van verschil. Als je verliest, dan is het seizoen nu al voor een gedeelte mislukt en moet je jezelf zien op te laden voor de wat onbekendere tegenstanders. Daarom is het voor de club, de spelers en zeker ook voor de trainer belangrijk om Champions League te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›