De Mos niet optimistisch: ''Schmidt moet zich nu bewijzen''

0
De Mos niet optimistisch: ''Schmidt moet zich nu bewijzen''

Aad de Mos is nog niet geheel overtuigd van PSV na de oefencampagne. Bij de zege op PAOK Saloniki zag de oud-trainer dat PSV nog kwetsbaar oogde.

"Naast een aantal positieve punten zie ik een aantal grote gevaren in het huidige spel van PSV", begint De Mos bij NU.nl. "Ze kunnen een tegenstander bij vlagen fantastisch onder druk zetten, maar het probleem is dat deze manier van spelen niet negentig minuten vol te houden is. De balans ontbreekt en daardoor kunnen ze volledig weggecounterd worden."

"Door hun manier van spelen zullen er dit seizoen periodes van hosanna in het Europese voetbal zijn. Maar daardoor zijn decepties, ook in de Eredivisie, haast onvermijdelijk", vervolgt de Mos. "Je kan de elf namen uittekenen, dat is heel positief. Het is belangrijk naar de ploeg en de buitenwereld om uit te stralen dat er geen twijfel over de basisopstelling is."

Volgens De Mos staat de druk er meteen op bij PSV. "Schmidt is begonnen aan zijn tweede jaar bij de club. Hij heeft te maken met het mogelijke vertrek van Denzel Dumfries en Donyell Malen, maar er zijn ook genoeg versterkingen gekomen. Hij moet zich nu bewijzen, om te beginnen in Europa."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›