De Jong legt uit: ''Toen zijn we snel met elkaar om tafel gegaan''

0
De Jong legt uit: ''Toen zijn we snel met elkaar om tafel gegaan''

Marco van Ginkel staat komend seizoen onder contract bij PSV. De middenvelder blijft twee seizoenen aan PSV verbonden. John de Jong, directeur voetbalzaken, is verheugd dat Van Ginkel de overstap maakt naar het Phillips Stadion.

"Wij wilden Marco graag definitief vastleggen en Marco sprak al tijdens het afgelopen seizoen uit bij PSV te willen blijven", zegt De Jong op de clubsite. "Nadat Chelsea de optie tot verlenging van Marco’s contract niet lichtte, zijn we snel met elkaar om tafel gegaan. Je zoekt in een selectie altijd naar balans in leiderschap, mentaliteit en talent."

"Marco is in leiderschap en karakter een voorbeeld voor jong en oud en kan nu hij volledig fit is nog meer zijn stempel drukken op het team dan hij afgelopen seizoen al deed. Het bewijs daarvoor leverde hij tijdens de laatste drie wedstrijden van het seizoen. De manier waarop Marco met zijn sport omgaat omschrijft zich het best als enorm professioneel. Het feit dat hij zich na zijn blessure terugknokte onderstreept dat", aldus De Jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›