''De marktwaarde van Dumfries schiet inmiddels door het plafond''

1
''De marktwaarde van Dumfries schiet inmiddels door het plafond''

Denzel Dumfries maakte donderdagavond opnieuw forse indruk bij het Nederlands elftal. De rechtsback van PSV scoorde al tegen Oekraïne en ook tegen Oostenrijk was het raak (2-0). De Telegraaf maakt de balans op. 

"Memphis Depay en Wout Weghorst gingen vrolijk verder met het grossieren in balverlies. Maar veel belangrijker: Denzel Dumfries verlengde zijn goede vorm. Voor de vierde (!) keer had hij een groot aandeel in een Oranje-treffer", zag de ochtendkrant. 

Nederland kon het duel nog voor rust in het slot gooien, maar dat gebeurde niet. "Na de drievoudige wissel van De Boer in de 64e minuut moest - wie anders dan - Dumfries eraan te pas komen om de Oostenrijkers, die het eerste groepsduel van Noord-Macedonië hadden gewonnen, op de knieën te krijgen. Dumfries stond al op het lijstje van een aantal topclubs, maar de marktwaarde van de onverschrokken PSV'er schiet inmiddels door het plafond."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jun 2021 om 16:49
    Door het plafond, maar JdJ die wil een wit voetje halen en maar 15 mln vragen. Dat wordt vervolgens 10 want onderhandeling. Kunt beter inzetten op 30 en genoegen nemen met 20
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›