Derksen: ''Dumfries hoorde ik wat stamelen op de persconferentie''

1
Derksen: ''Dumfries hoorde ik wat stamelen op de persconferentie''

Johan Derksen snapt nog altijd niets van de boycot van het Nederlands elftal richting de mannen van Veronica Inside. De spelers namen na de Akwasi-rel van vorige zomer afstand van het programma, maar daar is de analist niet van gediend. 

"Het is heel treurig. Het is ook voor Hélène treurig dat wij geboycot worden", zegt Derksen bij De Oranjezomer, doelend op presentatrice Hélène Hendriks, die geen spelers mag interviewen. "Ik las in de krant dat ook de dames en Jong Oranje ons boycotten."

"Al die onvolwassen miljonairtjes kunnen helemaal geen kritiek meer aan", zo vervolgt Derksen zijn relaas bij Veronica Inside. "Als je ziet wat ze op de persconferentie te vertellen hebben, Denzel Dumfries hoorde ik wat stamelen."

Derksen is nog één jaar als analist te zien op tv. "Ik hoop dat ze die boycot volhouden tot ik hier weg ben, want ik ben totaal niet geïnteresseerd in dat gewauwel van die gasten. Ze denken dat ze onze lieve heer zijn. Ik vind het belangrijker dat wij kunnen zeggen wat we ervan vinden, dan dat we met meel in de mond moeten praten en hen moeten pleasen", aldus Derksen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jun 2021 om 21:25
    Derksen heeft hier absoluut een goed punt. Wat een lachwekkend, kinderachtig gedrag van de KNVB en spelers
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›