PSV Vrouwen shopt bij Liverpool en AC Milan en haalt twee speelsters

0
PSV Vrouwen shopt bij Liverpool en AC Milan en haalt twee speelsters

PSV Vrouwen heeft zich versterkt met twee Deense speelsters. Dat maakt de club vrijdagmiddag bekend. Middenvelder Caroline Rask komt over van het Italiaanse AC Milan en aanvaller Amalie Thestrup transfereert van het Engelse Liverpool naar PSV.

Het zijn de eerste Deense speelsters ooit die voor PSV Vrouwen tekenen. Rask is blij met de overstap. "De speelstijl ligt meer bij de Scandinavische stijl van voetballen, dat ligt me goed", zo vertelt ze op de clubsite. "Ik heb een warm welkom gehad en een goede eerste indruk van de faciliteiten en de manier waarop hier topvoetbal wordt beleefd."

"Afgelopen weekend heeft PSV de eerste prijs gewonnen in de historie, dat is een groot ding voor de club", vervolgt Rask. "Ik hoop daar in mijn periode bij PSV een nieuwe bijdrage aan te kunnen leveren." Ook Thestrup is content over haar nieuwe club. "Na de goede gesprekken met PSV raakte ik erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging."

"PSV speelt in de top van de nationale competitie voor de prijzen en we spelen het knock-outtoernooi voor UEFA Women’s Champions League. Het is voor mij een mooie stap, die past bij mijn ambities. Ik kan niet wachten om te beginnen", aldus Thestrup.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›