Gerbrands: ''Gaan in toekomst veel grotere waarde voor PSV zien''

0
Gerbrands: ''Gaan in toekomst veel grotere waarde voor PSV zien''

PSV heeft de samenwerking met ASML verder uitgebreid. De partners starten een aantal initiatieven die de leidende rol van de Brainportregio op het gebied van technologie en innovatie laten zien, meldt de club uit Eindhoven op de officiële website.

De initiatieven moeten ervoor zorgen dat de regio nog aantrekkelijker wordt gemaakt voor haar inwoners en ook moeten ze bijdragen aan het vestigingsklimaat voor (inter)nationaal toptalent. Ook op innovatief gebied wordt de samenwerking uitgebreid. De afgelopen maanden hebben PSV en ASML al intensief samengewerkt aan data-analyse van gegevens die tijdens trainingen en wedstrijden zijn verzameld.

"Wij zien dat de maatschappij verandert", laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten. "Onze Brainportregio kenmerkt zich door samenwerking. Door krachten te bundelen met ASML en andere grote bedrijven die hier gevestigd zijn, bouwen we aan een unieke voetbalclub, woon- en werkomgeving die wereldwijd vooroploopt in de ontwikkeling en inzet van technologische toepassingen."

"De expertise die ASML op dat vlak bezit, is enorm en uniek in de wereld", vervolgt hij. "Op en naast het voetbalveld profiteren wij, de staf en spelers van deze kennis en wij zijn er van overtuigd dat deze in de toekomst van nog veel grotere waarde voor PSV en de gehele maatschappij gaat zijn. Het partnership met ASML is van enorme waarde voor ons. De steun en betrokkenheid die wij vanuit het bedrijf ervaren is prachtig."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›