Sneijder kritisch op PSV'er: ''Klaassen maakt veel meer aanspraak''

2
Sneijder kritisch op PSV'er: ''Klaassen maakt veel meer aanspraak''

Mohamed Ihattaren heeft een zeer wisselvallig seizoen achter de rug bij PSV. De creatieve middenvelder werd deze zomer ook niet geselecteerd voor het Nederlands elftal van Frank de Boer. Wesley Sneijder snapt die keuze.

"Davy Klaassen maakt veel meer aanspraak op de nummer 10-positie", zegt hij tegenover Voetbal International. "Wijnaldum zie ik toch meer als box-to-box-speler op het middenveld. Ihattaren heeft te weinig laten zien om een selectie te rechtvaardigen."

Het Nederlands elftal beschikt over weinig spelers die al iets betekend hebben voor Oranje. Sneijder: "Wij kwamen anders binnen dan de jonkies die ik zelf als oudere international heb zien binnenkomen. Wij keken destijds echt tegen de ervaren spelers op. Met ontzag. Bij Ajax waren we al mannetjes met branie, maar in het trainingskamp van Oranje waren we in het begin vrij mak. Het was een selectie vol spelers die hun sporen ruimschoots hadden verdiend."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jun 2021 om 01:31
    En toch heeft ie gelijk, Mo is geen flikker waard...omhoog gevallen kwallebak
  • 10 Jun 2021 om 10:52
    Wat een onzinverhaal. Klaassen heeft het ook meer verdiend dan Toornstra. Maar goed die zit er ook niet bij... Maar stel de vraag eens over Gakpo, dan wordt het een heel ander verhaal. Dan moet Gakpo op zijn minst een kans krijgen, maar dat zie ik ook niet snel gebeuren.
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›