PSV-café: 'Huntelaar heeft clubs voor het uitkiezen in Eredivisie'

0
PSV-café: 'Huntelaar heeft clubs voor het uitkiezen in Eredivisie'

De komkommertijd is aangebroken en daarom vinden wij het tijd om ons PSV-café officieel te openen. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, geruchten en roddels uit de voetbalwereld, maar voel je ook vrij om lekker off-topic te gaan.

Donderdag 10 juni: Klaas-Jan Huntelaar lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De voormalig PSV'er zou in de belangstelling staan van FC Twente en De Graafschap, maar hij wordt nu ook in verband gebracht met NEC. "Ik ga niet in op geruchten, maar dat Klaas-Jan en ik goed met elkaar kunnen opschieten, dat is bekend", laat technisch directeur Ted van Leeuwen weten in de Gelderlander. 

Woensdag 2 juni: Voormalig PSV-aanvaller Sam Lammers keert mogelijk terug in de Eredivisie, zo weet Tijmen van Wissing te melden via Twitter. "Meerdere clubs in Nederland, ook in Overijssel, hebben hem vanzelfsprekend hoog op de lijst", laat de verslaggever van RTV Oost weten. 

Woensdag 2 juni: Fabrizio Romano weet te melden dat Depay een contract tot medio 2023 of 2024 kan tekenen bij FC Barcelona. De verslaggever verwacht tevens dat Georginio Wijnaldum snel zal tekenen bij de Spaanse topclub. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›