Ramalho tekent bij PSV: ''Erg blij dat het nu wel gelukt is''

0
Ramalho tekent bij PSV: ''Erg blij dat het nu wel gelukt is''

PSV heeft zich definitief versterkt met André Ramalho. De Braziliaanse verdediger heeft een driejarig contract getekend in het Philips Stadion.

Ramalho komt over van Red Bull Salzburg, waar de 29-jarige verdediger eerder samenwerkte met PSV-trainer Roger Schmidt. Ook bij Bayer Leverkusen kwamen de twee elkaar tegen. Ramalho werd al enige tijd in verband gebracht met PSV.

"Het eerste contact met PSV dateert van vorig seizoen", vertelt de Braziliaan op de officiële website van PSV. "Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is. Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben."

"Ik kijk ernaar uit om hier in het Philips Stadion te gaan spelen en hoop net zo succesvol te zijn als meerdere landgenoten hier in het verleden waren", aldus Ramalho, die als 21ste Braziliaan in Eindhoven wat hoopt toe te voegen aan PSV. "Ik ben een speler die altijd alles geeft, speelt voor de prijzen en dat ook met PSV wil doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›