Perez over Ihattaren: ''Daar is het verpest, van beide kanten''

0
Perez over Ihattaren: ''Daar is het verpest, van beide kanten''

Mohamed Ihattaren was zondag opnieuw afwezig in de wedstrijdselectie van PSV. Kenneth Perez denkt dat de middenvelder komende zomer moet vertrekken bij PSV wil hij nog wat van zijn carrière gaan maken.

“Het enige wat je kan hopen is dat hij daar weg uit de omgeving komt”, begint Perez bij VoetbalPraat. “Daar is het verpest, van beide kanten. Misschien krijgt hij in een andere omgeving in Nederland een wake-up call, dat het kwartje valt. Als hij komt in een andere setting zou het misschien kunnen lukken. Het is te hopen, want het is zonde van zijn talent. Ziek zijn, dat kan natuurlijk altijd eens of vaker gebeuren. Maar ze zeggen dat hij ziek is en dat hij dan naar een moskee gaat..."

Maarten Wijffels vraagt zich af welke Nederlands club voor Ihattaren gaat. "Ajax is toch niet... Als je ziet wat die daar aan het doen zijn, met de selectie en concurrentie. Alsof hij daar ineens een basisspeler zou kunnen worden. Dat zit er gewoon niet in", aldus de journalist. "Iedere keer denken ze bij PSV: Nou, er is gepraat en hij zal nu toch wel snappen dat hij dit achterwege moet laten? Maar het gaat gewoon door."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›