Schmidt blikt terug: ''Het was dit seizoen een risico met hem''

0
Schmidt blikt terug: ''Het was dit seizoen een risico met hem''

Marco van Ginkel speelt dit seizoen bij PSV. Dankzij een overtal aan blessures is zijn bijdragen miniem gebleven. Waar zijn toekomst ligt is dan ook nog niet duidelijk.

"Volgende week moet Chelsea officieel laten weten of ze de eenjarige optie in mijn contract lichten. Doen ze dit niet, dan ben ik vrij. Weer samen met Davy Pröpper op het middenveld bij PSV? Dat zou wel leuk zijn, haha", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. 

Ook trainer Schmidt vraagt zich af waar Van Ginkel volgend seizoen speelt. "We zullen met Marco praten. Maar het zat wel in mijn hoofd hem mede daarom te laten spelen tegen Willem II. Ik kan geen beslissing nemen zonder hem in een volledige wedstrijd bezig te zien."

Schmidt zag van Ginkel presteren. "Ik wilde hem de kans geven en hij heeft het goed gedaan. Het was dit seizoen een risico met hem omdat hij niet fit was. Misschien heeft het ook wat langer geduurd dan we hadden verwacht, maar het heeft geloond. Ook omdat Marco als persoon heel belangrijk is voor de groep.'

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›