Timmer onthult: ''Hij wil zelf een nóg exorbitant hoger bedrag''

3
Timmer onthult: ''Hij wil zelf een nóg exorbitant hoger bedrag''

PSV lijkt druk te worden op transfergebied aanstaande zomer. Zo staan Denzel Dumfries, Donyell Malen en Pablo Rosario open voor een nieuwe stap. Ook Timo Baumgartl gaat waarschijnlijk vertrekken bij de club uit Eindhoven. 

Mohammed Ihattaren wordt ook genoemd als speler die zijn heil mogelijk elders gaat zoeken. Marco Timmer van Voetbal International weet echter dat PSV er alles aan doet om zijn verblijf in Eindhoven te verlengen. "PSV vindt dat het een heel goede aanbieding heeft gedaan, ze zijn al een jaar aan het proberen om zijn contract te verlengen", vertelt hij bij Voetbal International Live.

De speler zelf echter lijkt al te spreken met andere clubs. Hij houdt PSV echter nog wel aan het lijntje, maar wil een nog hoger salaris in een eventueel nieuw contract. "Ihattaren wil echter zelf een nóg exorbitant hoger bedrag", besluit Timmer.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 May 2021 om 02:24
    Lekker verpatsen voor een leuk bedrag...dikke doei
  • 11 May 2021 om 18:02
    Tjonge jonge, eerst maar eens gewoon je best doen zou ik zeggen. Buiten Afellay toch alleen maar gezien gebad met die Marokkaanse jongens bij PSV. Stop maar met energie daarin te steken.
  • 11 May 2021 om 15:02
    Niet meer opstellen, ook niet bij Jong PSV. Laat hem maar een jaar op de bank zitten en dan volgend jaar een schop onder z'n kont.
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›