Götze wil Champions League spelen: ''PSV niet de kortste weg''

0
Götze wil Champions League spelen: ''PSV niet de kortste weg''

Mario Götze hoopt ooit nog in de Champions League actief te zijn. Het is de vraag of de Duitse middenvelder dat met PSV gaat halen.

"Als sporter moet ik mijzelf doelen stellen", zegt Götze in een interview met het Duitse voetbal-tijdschrift 11 Freunde. "Ik vind het een spannende competitie en zou het graag nog een keer beleven, de spanning van de knock-out fase en misschien de beker omhoog houden."

Op de vraag of dat bij PSV kan: "Ik geef toe, dat is niet de kortste weg. Dan moet echt alles meezitten. Laat ik het zo zeggen: Het is het doel op lange termijn. Maar vergeet niet dat Ajax twee jaar geleden iedereen verraste", aldus Götze, die voor een vastgesteld bedrag kan overstappen naar een topcompetitie ondanks dat hij nog een contract tot medio 2022 heeft.

"Ik heb met PSV afgesproken dat we gaan zitten als er een buitengewoon aanbod komt van een topclub", geeft hij aan. "Veel hangt af van de trainer. Als Roger Schmidt zou vertrekken zou mij dat te denken geven. Daarom moeten wij ons nu vol concentreren op het halen van de tweede plaats, zodat we ons voor de Champions League kunnen kwalificeren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›