Petrovic ondergaat ingreep voor duel met PSV: ''Pijn ondraaglijk''

0
Petrovic ondergaat ingreep voor duel met PSV: ''Pijn ondraaglijk''

Zeljko Petrovic hoopt komend weekend op de bank te kunnen plaatsnemen als Willem II het in eigen huis opneemt tegen PSV. De trainer van Willem II ontbrak afgelopen weekend vanwege een acute hernia.

Petrovic wilde zo snel mogelijk geopereerd worden, maar vanwege corona zijn bijna alle operaties uitgesteld. De oefenmeester heeft daarom gekozen voor een kleinere ingreep in een pijnkliniek van het ziekenhuis. Petrovic hoopt zo dat de pijn even weggenomen wordt.

"Het is niet meer te doen", zegt de trainer van Willem II in gesprek met het Brabants Dagblad. "Ik doe geen oog dicht en zelfs met morfine is de pijn bijna ondraaglijk. Het zuigt me helemaal leeg", aldus Petrovic, die een ingreep noodzakelijk acht. "We hebben gekeken naar opties in het buitenland, maar dan zou het niet zeker zijn of ik bij de uitwedstrijd tegen ADO kan zijn op 13 mei."

"En dat is voor mij een absolute must", vervolgt hij. "Daarom laat ik nu die blokkade maar doen om snel van de pijn af te zijn en weer aan de slag te kunnen. Als het allemaal volgens planning verloopt, kan ik vrijdag weer de training leiden en zondag op de bank zitten bij de wedstrijd tegen PSV." Petrovic wil in de zomer alsnog een operatie ondergaan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›