Gakpo zeer ontevreden: ''Dat moeten we onszelf verwijten''

0
Gakpo zeer ontevreden: ''Dat moeten we onszelf verwijten''

Cody Gakpo speelde tegen SC Heerenveen weer een degelijke wedstrijd. Frank de Boer, trainer van het Nederlands Elftal zag de jongeling met eigen ogen voor gevaar zorgen.

Toch was hij niet tevreden. "Ik ben teleurgesteld omdat we vandaag goede zaken konden doen en drie punten voorsprong op onze concurrent hadden kunnen houden", vertelt hij in gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Gakpo geeft uitleg over wat er mis ging. "We zijn niet goed begonnen aan de wedstrijd" vervolgde Gakpo. "We leverden aan de bal en tegen de bal te weinig energie. Wij waren zelf niet scherp genoeg en lieten het gebeuren."

De Boer was dus aanwezig. "Wat hij gezien heeft? Een moeizame wedstrijd van ons." En van hemzelf, was het goed? "Nee, want we hebben niet gewonnen. Wij maakten na rust eerst de gelijkmaker met een goede goal. Daarna scoor ik en lijkt het goed te gaan."

Daarna ging het echter direct weer mis, zag ook de flankspeler van PSV. "Vanaf de aftrap scoren zij meteen weer. Dat moeten we onszelf verwijten, omdat we niet goed staan en het zo makkelijk gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›