Teze in Oranje? ''Zeker een interessante speler voor De Boer''

0
Teze in Oranje? ''Zeker een interessante speler voor De Boer''

Jordan Teze speelde afgelopen zondag als rechtsback. Hij maakte indruk, waar de verdediger het gehele seizoen als centraal verdediger geposteerd stond.

Bondscoach Frank de Boer zat op de tribune, weet Rik Elfrink. "Als de keuzeheer voor het EK hem het hele seizoen heeft bekeken, kan Teze zeker een interessante speler voor hem zijn", schrijft hij in het Eindhovens Dagblad.

Elfrink zag een degelijke Teze. "Zondag blonk Teze een keer niet uit, maar kon hem ook weinig verweten worden. De stabiliteit en orde die hij in het centrum van de defensie kan brengen en ook de passing van achteruit, miste PSV voor rust wel."

De journalist stelt dat deze zomer interessant wordt. "Interessant wordt wat PSV komende zomer doet, waarin Dumfries waarschijnlijk wordt verkocht. Teze zou zijn plek graag willen overnemen, waardoor er ruimte komt voor een nieuwe centrale man."

Baumgartl wordt die man waarschijnlijk niet. "Door het verwachte vertrek van Timo Baumgartl heeft PSV sowieso nog meer versterking voor de achterhoede nodig. Baumgartl lijkt de komende duels niet veel meer in actie te komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›