Van de Kerkhof bekritiseert PSV: ''Het was schandalig slecht''

0
Van de Kerkhof bekritiseert PSV: ''Het was schandalig slecht''

PSV verspeelde afgelopen weekend dure punten in de strijd om de tweede plek. De club uit Eindhoven speelde in eigen huis met 2-2 gelijk tegen SC Heerenveen en de gebroeders Van de Kerkhof tonen zich een dag later kritisch. 

"Het was schandalig slecht", aldus René. Willy heeft zich vooral gestoord aan de openingstreffer van Tibor Halilovic. "Onze verdedigers lopen terug. Hij kan vrij schieten. Waarom loopt niemand naar hem toe? Ik kan dat niet volgen", legt hij uit. 

Willy snapt wel dat het kampioensfeest van Ajax zondagmiddag uitgebreid werd gevierd door circa 12.000 fans. "Natuurlijk je moet je aan de regels houden. Maar je kunt niet zeggen over drie weken: nu gaan we een kampioensfeest vieren."

René is het echter niet met hem eens en noemt het feest bij de Johan Cruijff Arena 'een schande'. "Het had niet mogen gebeuren", foetert hij. Het duo is het er echter wel over eens dat Ajax terecht kampioen van Nederland is geworden na de zege tegen FC Emmen (4-0). "Oppermachtig waren ze. En ze hebben gewoon goed gespeeld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›