De Boer twijfelt over PSV: ''Blijft een speler als Malen?''

0
De Boer twijfelt over PSV: ''Blijft een speler als Malen?''

Ronald de Boer denkt dat Ajax nog te achterhalen is voor PSV. Door het kampioenschap dat zondag werd behaald werd Ajax opnieuw vergeleken met de dominantie van Bayern München in Duitsland.

"PSV krijgt ook een financiële injectie, dus als ze daar goed en creatief mee omgaan kunnen ze best wel een heel grote concurrent worden van Ajax", aldus De Boer in Voetbal International. "En PSV heeft al een goede selectie. Het ligt er ook aan: blijft een speler als Malen, blijft die groep intact?"

"Het is ook een beetje koffiedik kijken, omdat je niet weet hoe de selecties er volgend jaar uitzien", vervolgt de oud-voetballer. "De strijd is nog niet gestreden, maar Ajax staat wel op pole position. Laat dat duidelijk zijn. PSV heeft plek twee nog niet eens bezet, dus dat zal een pikstart moeten hebben."

De Boer denkt dat Ajax de komende jaren weer goed gaat verkopen. "Met Timber, Rensch en Gravenberch zijn er weer een paar jeugdspelers doorgebroken. Ajax kan natuurlijk altijd op de markt toeslaan waar andere Nederlandse clubs vanaf moeten blijven door een echte topper te halen, omdat zij de middelen hebben."

"Dus het zou heel goed kunnen (dat Ajax het Bayern München van Nederland wordt red.), maar het ligt ook aan Ajax zelf wat ze willen: willen ze nog steeds grote bedragen neerleggen zoals de 22 miljoen voor Haller als zich een mogelijkheid voordoet?", aldus De Boer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›