MATCHDAY: PSV in eigen huis met verwachte namen tegen SC Heerenveen

1
MATCHDAY: PSV in eigen huis met verwachte namen tegen SC Heerenveen

PSV speelt zondagmiddag haar thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen in de Eredivisie. Voor beide ploegen staat er nog genoeg op het spel vanmiddag. Om 16:45 wordt er afgetrapt.

Bij PSV zijn er geen wijzigingen waar de te nemen. De Eindhovenaren beginnen met Boscagli centraal achterin. Teze start als rechtsback op de plek van de geschorste Denzel Dumfries. Sangaré en Rosario vormen een koppel op het middenveld. Daarvoor Gakpo en Götze. In de spits Zahavi en Malen.

Bij de Friezen ontbreken Joey en Henk Veerman nog altijd. Daardoor ziet de opstelling er iets ander uit. Siem de Jong staat in de aanval bij de ploeg uit Heerenveen. Op het middenveld spelen Kaib, Schöne en Kongolo.

Opstelling PSV: Mvogo, Teze, Viergever, Boscagli, Max, Sangaré, Rosario, Gakpo, Götze, Zahavi, Malen.

Opstelling SC Heerenveen: Mulder, Floranus, Van Hecke, Dresevic, Woudenberg, Kaib, Schöne, Kongolo, Halilovic, Van Bergen, De Jong.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 May 2021 om 15:52
    Heerenveen thuis, zonder de Veermannetjes een kansloze ploeg. En je speelt met 2 middenvelders is het hart, dus die veel In balbezit zijn, die niet kunnen voetballen en laat een van de allergrootste talenten van Europa op de bank zitten. Ik snap Schmidt echt niet meer, zo jammer dit!
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›