Mvogo: ''Seizoen was anders verlopen als er fans bij waren geweest''

0
Mvogo: ''Seizoen was anders verlopen als er fans bij waren geweest''

Aan de eindstreep tellen alleen prijzen. Die gaat PSV dit seizoen niet halen. Dat weet Yvon Mvogo ook, die dit seizoen eerste keeper was bij PSV.

"Het was een bizar seizoen. Ik vind dat we ons goed door de hele corona-situatie heen hebben geslagen, maar na de winterstop een moeilijke fase hadden toen er andere blessures in de ploeg kwamen. Onze ambities waren hoger dan plek twee, maar toch vind ik het geen slecht seizoen als we ons voor de Champions League-voorronde kwalificeren", vertelt de keeper in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Eindelijk heeft Mvogo ook de PSV-fans mogen meemaken. "Samen met de supporters winnen en ook samen verliezen, wat heb ik dat gemist. Dat laatste voelt in een leeg stadion nog veel erger. Afgelopen weekend was er weer publiek bij een wedstrijd en voelde ik me soms alsof het mijn eerste duel als prof was. Dit seizoen was totaal anders verlopen als er fans bij waren geweest, dat weet ik echt zeker. Het zou voor mij een enorme teleurstelling zijn als ik nooit in een vol Philips Stadion heb gespeeld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›